Datos del libro

TINA GAUDEIX MENJANT
García, Conchi

  • Editorial ESTRELLA POLAR
  • Materia LITERATURA INFANTIL 6-9
  • EAN 9788413895062
  • Estado Disponible
  • Páginas 80
  • Tamaño 250x250x0 mm.
  • Fecha de lanzamiento: 15/05/2024
  • Idioma: Catalán
Imp. incluidos 14,90€

Sinopsis

Un llibre perfecte per crear una bona relació amb l'alimentació!El teu infant et demana amb insistència aliments poc saludables? No li agrada la verdura i comença a rebutjar opcions que abans menjava sense cap problema? Necessites idees d'esmorzars per a l'escola nutritius i, alhora, atractius? La Tina i la seva família mostraran com abordar aquest tipus de situacions! Puges al tren de l'alimentació saludable?
Gràcies a les recomanacions de la nutricionista pediàtrica Conchi García, referent en alimentació infantil respectuosa, aquest llibre pretén acompanyar les famílies i ensenyar-les com actuar davant de situacions quotidianes a partir de les històries de la Tina, una nena de 5 anys normal i corrent.
En aquests 5 contes, la Tina aprendrà a fer les paus amb el carbassó, que no totes les persones ens alimentem igual, que algunes han d'evitar certs aliments, per exemple, per al·lèrgies o intoleràncies, que portar fruita per esmorzar a l'escola pot ser molt divertit, o que el millor de menjar pastís només en circumstàncies especials és compartir-lo amb les persones que estimem.
Que les criatures no vulguin menjar certes verdures, hortalisses o fruites és normal, perquè aquest procés té a veure amb el seu moment de creixement i desenvolupament. Tot i això, són importants per portar una alimentació saludable i per això cal orientar-los i intentar crear bons hàbits alimentaris amb molta paciència, afecte i comprensió, sense pressionar-los. Amb aquests 5 contes, Conchi García ens proporciona algunes pautes per a que els nens i nenes entenguin millor la importància de l'alimentació saludable des d'un enfocament respectuós, ajudant-los a crear una bona relació amb els aliments.
Amb un llenguatge adaptat i històries entretingudes, els menuts empatitzaran amb la Tina i aprendran sobre nutrició de manera amena i divertida. Aquest llibre és perfecte per crear experiències positives i felices amb el menjar.
Un llibre que fomenta l'educació nutricional per a pares, mares i infants és, sens dubte, un regal impagable. I aquest text genial que tens a les mans, escrit per la dietista-nutricionista Conchi García, és més que un simple conte. Ensenya als nens i nenes (amb històries, analogies, situacions quotidianes, anècdotes…) què és menjar bé. Però a nosaltres, els pares, ens ensenya moltíssim més. Ens ensenya que la bona alimentació és bàsica per a la salut, però també que el respecte (com ella diu: «només ells decideixen què i quant menjar»), la flexibilitat, donar exemple, cuinar i fer els àpats en família o tenir (mooolta) paciència són aspectes fonamentals.
Extracte del pròleg de Julio Basulto.
A més, en aquest llibre trobaràs…

Històries quotidianes amb què crear una bona relació amb l'alimentació. El teu petit s'hi veurà reflectit tant a l'escola, com amb els seus amics o a casa.
Nutritips: consells com deixar escollir a la criatura les quantitats que vol menjar, no parlar d'aliments bons i dolents, i una cosa tan senzilla i complicada alhora com fer-los distingir l'excepció del que és habitual.
Un apartat de “parla amb la teva nutricionista” on s'expliquen comportaments que haurien de seguir les famílies per poder educar-los en alimentació saludable.
Idees d'esmorzars saludables per portar a l'escola.
Idees de plats complerts (plat de Harvard o "plat feliç").

 Famílies, és important que sapigueu que:

Les hortalisses són els aliments que s'accepten pitjor durant la infància, la qual cosa és natural i esperable.
És normal que arribi un moment en què els menuts ens demanin menjar aliments poc saludables.
Tan important és educar-los en alimentació saludable com permetre'ls crear una bona relació amb els aliments des de la primera infància.
Aquests contes han estat creats per acompanyar els nens i les nenes en l'aprenentatge d'hàbits saludables d'una manera positiva i respectuosa.

Recomanant a partir de 4 anys.
Títols de la col·lecció Salut i benestar:

Sabates noves
Dormir sense por
Renta't les mans!
Renta't les dents!
Ja no necessito el bolquer
Ja no necessito el xumet
Anem al mercat!
La Tina gaudeix menjant

Libros de interés de la misma materia
Libros de la misma temática más vendidos
IVAN EN LA CIUDAD 5: EL MANUSCRITO DE HANA
8,90€ %
BANDA D'OLIVIA, LA
15,90€ %
BANDA DE OLIVIA, LA
15,90€ %